Συσκευασία

Συσκευασία

Μάθετε περισσότερα...

Καλέστε μας στο

ή ζητήστε προσφορά

Είτε μετακομίζετε τοπικά είτε διεθνώς, διαθέτουμε την τεχνογνωσία για να συσκευάσουμε τα αντικείμενά σας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Καταλαβαίνουμε ότι η συσκευασία και η προετοιμασία για μια μετακόμιση ή η αποστολή αντικειμένων μπορεί να είναι μια αγχωτική και χρονοβόρα εργασία. Σε αυτό το σημείο ερχόμαστε εμείς. Η ομάδα έμπειρων συσκευαστών μας είναι εδώ για να πάρει το άγχος από τους ώμους σας και να χειριστεί όλες τις ανάγκες σας για τη συσκευασία.

Εάν ο πελάτης έχει εξασφαλίσει πρόσβαση στον χώρο του, προσφέρουμε μια επιλογή βιντεοκλήσης όπου ο πελάτης μπορεί να μας καθοδηγήσει κατά τη διαδικασία. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι ο πελάτης αισθάνεται σιγουριά και ασφάλεια καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και είμαστε πάντα διαθέσιμοι για να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις ή να αντιμετωπίσουμε τυχόν ανησυχίες.

Οι ανταγωνιστικές μας τιμές και οι βολικές επιλογές προγραμματισμού καθιστούν εύκολο για εσάς να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι τα αντικείμενά σας θα αντιμετωπιστούν με τη μέγιστη δυνατή φροντίδα και προσοχή.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη: Όλα τα εμπορεύματα είναι ασφαλισμένα σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτει η Ένωση Οδικών Μεταφορών (η Nikos Transport είναι μέλος της).

Συχνές Ερωτήσεις:

Ναι, ενδέχεται να ζητηθεί μια μικρή προκαταβολή. Αυτή η κατάθεση μας βοηθά να διασφαλίσουμε ότι έχουμε κρατήσει τους απαραίτητους πόρους και το προσωπικό για να εξυπηρετήσουμε τη μετακόμισή σας την καθορισμένη ημερομηνία και ώρα.

  • Βάλτε ετικέτα σε όλες τις πλευρές των κουτιών σας
  • Δώστε σε κάθε κουτί έναν αριθμό (π.χ. 1 από 5)
  • Γράψτε το όνομα και τη διεύθυνσή σας
  • Γράψτε το όνομα της μεταφορικής εταιρείας σας (π.χ. Nikos Transport)
  • Εάν το αντικείμενο σας είναι εύθραυστο, προσθέστε μια ετικέτα "ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ" στο κουτί.

Ναι, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εξυπηρετήσουμε τυχόν ειδικά αιτήματα ή ανάγκες που μπορεί να έχετε. Ενημερώστε μας εάν έχετε συγκεκριμένες απαιτήσεις και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τις ανταποκριθούμε.

Ψάχνετε για τις Καλύτερες Υπηρεσίες Μεταφοράς;

ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΠΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.