Πολιτικη απορρητου

Nikos Transport & Storage Ltd Πολιτική απορρήτου

Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε στην πολιτική απορρήτου της Nikos Transport & Storage Ltd.

Στη Nikos Transport & Storage ltd, λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το απόρρητο των πελατών και των επισκεπτών της Ιστοσελίδας μας. Αυτή η πολιτική απορρήτου περιγράφει τους τύπους προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε, πώς τα χρησιμοποιούμε και πώς τα προστατεύουμε.

Συλλογή Προσωπικών Δεδομένων

Η Nikos Transport & Storage ltd συλλέγει προσωπικά δεδομένα από τους πελάτες και τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας προκειμένου να τους παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε, ονόματα, διευθύνσεις, αριθμούς τηλεφώνου και διευθύνσεις email. Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τα αντικείμενα που μεταφέρονται και τις λεπτομέρειες της ίδιας της μεταφοράς.
Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της Ιστοσελίδας μας από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των σελίδων που επισκέπτεστε και των ενεργειών που πραγματοποιείτε. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται μέσω της χρήσης cookies, τα οποία είναι μικρά αρχεία δεδομένων που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας.

Χρήση Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε χρησιμοποιούνται για να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Αυτό περιλαμβάνει την παροχή προσφορών για τη μετακόμισή τους, τον προγραμματισμό της μετακόμισης και την επικοινωνία μαζί τους καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να βελτιώσουμε τοην Ιστοσελίδα μας και τις υπηρεσίες μας.
Η Nikos Transport & Storage ltd μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσει μαζί σας για ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε αυτές τις επικοινωνίες, μπορείτε να εξαιρεθείτε επικοινωνώντας μαζί μας.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους, παρά μόνο όταν απαιτείται από το νόμο. Θα μοιραστούμε τις πληροφορίες σας μόνο με τους υπαλλήλους μας που τις χρειάζονται για την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Ενημερώσεις στην Πολιτική Απορρήτου

Ενδέχεται να ενημερώνουμε αυτή την πολιτική απορρήτου από καιρό σε καιρό. Εάν κάνουμε οποιεσδήποτε αλλαγές, θα δημοσιεύσουμε την ενημερωμένη πολιτική στην Ιστοσελίδα μας. Σας ενθαρρύνουμε να ελέγχετε τακτικά την πολιτική απορρήτου μας για να μένετε ενημερωμένοι για το πώς προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας, επικοινωνήστε μαζί μας. Δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε το απόρρητό σας και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να αντιμετωπίσουμε τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχετε.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τα στοιχεία επικοινωνίας μας είναι:

Επωνυμία εταιρείας: Nikos Transport & Storage ltd
Διεύθυνση: 2nd Floor, Groove House 774-780, Wilmslow Road Didsbury, Manchester M20 2DR
Τηλέφωνο: (+44) 0161 2573367
Διεύθυνση Email: info@nikostransport.com

Μάθετε περισσότερα...

Καλέστε μας στο

ή ζητήστε προσφορά