Υπηρεσία Αποθήκευσης

Υπηρεσία Αποθήκευσης

Μάθετε περισσότερα...

Καλέστε μας στο

ή ζητήστε προσφορά

Η Nikos Transport προσφέρει ασφαλείς και αξιόπιστες υπηρεσίες αποθήκευσης για τα υπάρχοντά σας κατά τη διάρκεια της μετακόμισής σας ή για οποιεσδήποτε άλλες ανάγκες προσωρινής αποθήκευσης. Χρησιμοποιούμε τις εγκαταστάσεις της Access Self-Storage για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την προστασία των αντικειμένων σας.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα αντικείμενά σας σε εμάς και στη συνέχεια να παραδοθούν σε άλλη πόλη, με επιπλέον χρέωση μεταφοράς φυσικά.

Η παραλαβή και η παράδοση έχουν μια μικρή ΧΡΕΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. Κιβώτια και ταινίες μπορούν να παρασχεθούν με πρόσθετο κόστος ανά αίτημα.

 Παρακαλούμε λάβετε υπόψη: Χρησιμοποιούμε την Access Self-Storage: Όλα τα αντικείμενα είναι ασφαλισμένα.

Συχνές Ερωτήσεις:

Ναι, ενδέχεται να ζητηθεί μια μικρή προκαταβολή. Αυτή η κατάθεση μας βοηθά να διασφαλίσουμε ότι έχουμε κρατήσει τους απαραίτητους πόρους και το προσωπικό για να εξυπηρετήσουμε τη μετακόμισή σας την καθορισμένη ημερομηνία και ώρα.

  • Βάλτε ετικέτα σε όλες τις πλευρές των κουτιών σας
  • Δώστε σε κάθε κουτί έναν αριθμό (π.χ. 1 από 5)
  • Γράψτε το όνομα και τη διεύθυνσή σας
  • Γράψτε το όνομα της μεταφορικής εταιρείας σας (π.χ. Nikos Transport)
  • Εάν το αντικείμενο σας είναι εύθραυστο, προσθέστε μια ετικέτα "ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ" στο κουτί.

Ναι, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εξυπηρετήσουμε τυχόν ειδικά αιτήματα ή ανάγκες που μπορεί να έχετε. Ενημερώστε μας εάν έχετε συγκεκριμένες απαιτήσεις και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τις ανταποκριθούμε.

Ψάχνετε για τις Καλύτερες Υπηρεσίες Μεταφοράς;

ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΠΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.