Μετακομίσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μετακομίσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μάθετε περισσότερα...

Καλέστε μας στο

ή ζητήστε προσφορά

Η Nikos Transport ειδικεύεται στις μετακομίσεις «από πόλη σε πόλη» καθώς και στις τοπικές μετακομίσεις από ένα κουτί έως ολόκληρο νοικοκυριό σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Κανονίζουμε να έρθουμε στον τόπο σας σε μια βολική ημερομηνία για εσάς, παραλαμβάνουμε τα υπάρχοντά σας και κανονίζουμε την παράδοση.

Καλύπτουμε τοπικές και μεγάλες αποστάσεις σε σταθερή τιμή χωρίς επιπλέον κόστος με φιλική και προσωπική εξυπηρέτηση.

Η υπηρεσία μετακόμισης μπορεί να συνδυαστεί με αποθήκευση για ορισμένο χρονικό διάστημα, εάν ο προορισμός παράδοσης δεν είναι έτοιμος να φιλοξενήσει τα αντικείμενα για οποιονδήποτε λόγο.

Η Nikos Transport προσφέρει την «εξυπηρέτηση στελεχών». Προσφέρουμε έναν άνδρα και ένα φορτηγάκι προς ενοικίαση. Μπορούμε να έρθουμε στον χώρο σας, να συσκευάσουμε τα προσωπικά σας αντικείμενα και να τα παραδώσουμε κατευθείαν στην επιθυμητή τοποθεσία στην Ευρώπη μέσα σε λίγες ώρες.

Αυτή η υπηρεσία είναι ιδανική για ανθρώπους που ο χρόνος τους είναι ύψιστης σημασίας, θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία της μετακόμισης όσο το δυνατόν περισσότερο και πρέπει να συνεχίσουν τη ζωή τους σε μια νέα πόλη ή χώρα γρήγορα χωρίς μεγάλη αναστάτωση.

 Αυτή η υπηρεσία είναι καταλληλότερη για άτομα που έχουν τουλάχιστον μισό φορτίο φορτηγού.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη: Όλα τα εμπορεύματα είναι ασφαλισμένα σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτει η Ένωση Οδικών Μεταφορών (η Nikos Transport είναι μέλος της).

Συχνές Ερωτήσεις:

Ναι, ενδέχεται να ζητηθεί μια μικρή προκαταβολή. Αυτή η κατάθεση μας βοηθά να διασφαλίσουμε ότι έχουμε κρατήσει τους απαραίτητους πόρους και το προσωπικό για να εξυπηρετήσουμε τη μετακόμισή σας την καθορισμένη ημερομηνία και ώρα.

  • Βάλτε ετικέτα σε όλες τις πλευρές των κουτιών σας
  • Δώστε σε κάθε κουτί έναν αριθμό (π.χ. 1 από 5)
  • Γράψτε το όνομα και τη διεύθυνσή σας
  • Γράψτε το όνομα της μεταφορικής εταιρείας σας (π.χ. Nikos Transport)
  • Εάν το αντικείμενο σας είναι εύθραυστο, προσθέστε μια ετικέτα "ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ" στο κουτί.

Ναι, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εξυπηρετήσουμε τυχόν ειδικά αιτήματα ή ανάγκες που μπορεί να έχετε. Ενημερώστε μας εάν έχετε συγκεκριμένες απαιτήσεις και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τις ανταποκριθούμε.

Ψάχνετε για τις Καλύτερες Υπηρεσίες Μεταφοράς;

ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΠΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.