Μεταφορά Από/Προς Την Ελλάδα

Μεταφορά Από/Προς Την Ελλάδα

Μάθετε περισσότερα...

Καλέστε μας στο

ή ζητήστε προσφορά

Η Nikos Transport & Storage προσφέρει εγγυημένη εβδομαδιαία εξυπηρέτηση από και προς την Ελλάδα.

Τα αντικείμενα παραλαμβάνονται από την πόρτα σας σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και φτάνουν στις αποθήκες μας στο Μάντσεστερ και το Λονδίνο. Οι ομαδικές οδικές εμπορευματικές μεταφορές ξεκινούν κάθε Σάββατο από το Μάντσεστερ και το Λονδίνο και φθάνουν στην αποθήκη μας στον Ασπρόπυργο, στην Αθήνα, εντός 7 ημερών.

Στη σπάνια περίπτωση που η αποστολή σας καθυστερήσει στο τελωνείο, μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο για να φτάσει στον τελικό προορισμό της. Η ομάδα μας θα συνεργαστεί στενά με τις αρμόδιες αρχές για να διασφαλίσει την ομαλή και έγκαιρη αποδέσμευση της αποστολής σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο εκτελωνισμός είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που βρίσκεται εκτός του ελέγχου μας, οπότε δεν μπορούμε να εγγυηθούμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την αποδέσμευση.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την αποθήκη μας και να παραλάβετε τα αντικείμενά σας από την αποθήκη δωρεάν, διαφορετικά με ένα μικρό αντίτιμο μπορούν να παραδοθούν στην πόρτα σας σε κάθε πόλη της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένης της ηπειρωτικής χώρας και των νησιών.

Οι ομαδικές οδικές εμπορευματικές μεταφορές ξεκινούν από την αποθήκη μας στον Ασπρόπυργο προς τις αποθήκες μας στο Μάντσεστερ και το Λονδίνο κάθε Παρασκευή. Μπορείτε να παραδώσετε τα εμπορεύματά σας στην αποθήκη μας χωρίς επιπλέον κόστος ή μπορεί να κανονιστεί η παραλαβή από την πόρτα σας με μια μικρή χρέωση. Μόλις τα εμπορεύματά σας φτάσουν στην αποθήκη μας στο Μάντσεστερ ή το Λονδίνο, παραδίδουμε απευθείας στην πόρτα σας παντού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Έχουμε προγραμματισμένες επισκέψεις στο Λονδίνο και στην Ουαλία δύο φορές κάθε εβδομάδα και στη Σκωτία τουλάχιστον μία φορά κάθε εβδομάδα.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη: Όλα τα εμπορεύματα είναι ασφαλισμένα σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτει η Ένωση Οδικών Μεταφορών (η Nikos Transport είναι μέλος της).

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη: Όλα τα εμπορεύματα είναι ασφαλισμένα σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτει η Ένωση Οδικών Μεταφορών (η Nikos Transport είναι μέλος της).

Συχνές Ερωτήσεις:

Ναι, ενδέχεται να ζητηθεί μια μικρή προκαταβολή. Αυτή η κατάθεση μας βοηθά να διασφαλίσουμε ότι έχουμε κρατήσει τους απαραίτητους πόρους και το προσωπικό για να εξυπηρετήσουμε τη μετακόμισή σας την καθορισμένη ημερομηνία και ώρα.

  • Βάλτε ετικέτα σε όλες τις πλευρές των κουτιών σας
  • Δώστε σε κάθε κουτί έναν αριθμό (π.χ. 1 από 5)
  • Γράψτε το όνομα και τη διεύθυνσή σας
  • Γράψτε το όνομα της μεταφορικής εταιρείας σας (π.χ. Nikos Transport)
  • Εάν το αντικείμενο σας είναι εύθραυστο, προσθέστε μια ετικέτα "ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ" στο κουτί.

Ναι, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εξυπηρετήσουμε τυχόν ειδικά αιτήματα ή ανάγκες που μπορεί να έχετε. Ενημερώστε μας εάν έχετε συγκεκριμένες απαιτήσεις και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τις ανταποκριθούμε.

Ψάχνετε για τις Καλύτερες Υπηρεσίες Μεταφοράς;

ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΠΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.