ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Αξιόπιστη και γρήγορη εξυπηρέτηση με φιλική και επαγγελματική προσέγγιση

About Nikos Transport & Storage

Έμπιστη Εταιρεία Υλικοτεχνικών Μεταφορών

Η Nikos Transport ιδρύθηκε το 2003 από τον Νίκο Κασσέτα με κύριο στόχο τη μεταφορά εμπορευμάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Προσφέρουμε αξιόπιστες και γρήγορες υπηρεσίες με φιλική και επαγγελματική προσέγγιση. Η φροντίδα για τα μεταφερόμενα αγαθά και οι χαμηλές τιμές επέτρεψαν στη Nikos Transport να αναπτυχθεί και τώρα να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Συνεχίσαμε να εξελισσόμαστε και να προσθέτουμε περισσότερες υπηρεσίες στις δυνατότητες της εταιρείας, όπως η αποθήκευση, οι μετακομίσεις «από πόλη σε πόλη» και η παραλαβή δεμάτων από Amazon, eBay & online παραγγελίες στην αποθήκη μας και η παράδοσή τους στην πόρτα σας.

Αυτή τη στιγμή, η εταιρεία μας διατηρεί δύο αποθήκες και ένα γραφείο στο Μάντσεστερ, καθώς και μία αποθήκη στο Λονδίνο. Ένας στόλος οχημάτων που μπορούν να μεταφέρουν οποιοδήποτε φορτίο με προσοχή, μειωμένη τιμή και φιλική εξυπηρέτηση που μπορεί να προσφέρει μια οικογενειακή επιχείρηση.

Τι Μας Κάνει Ξεχωριστούς

Υποστήριξη Πελατών

Από την αρχική προσφορά μέχρι την τελική παράδοση, η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στο να διασφαλίσει ότι η μετακόμισή σας θα είναι όσο το δυνατόν λιγότερο αγχωτική.

Ανταγωνιστικές Τιμές

Καταλαβαίνουμε ότι η μετακόμιση μπορεί να είναι δαπανηρή, γι’ αυτό και προσπαθούμε να προσφέρουμε τις πιο αποδοτικές λύσεις.

Αξιοπιστία & Ακρίβεια

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας, έγκαιρη εξυπηρέτηση που ανταποκρίνεται ή υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών μας.

Κριτικές Πελατών

Τι λένε για μας

Ψάχνετε για τις Καλύτερες Υπηρεσίες Μεταφοράς;

ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΠΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.